UITGELICHT | Bed Modest schittert door eenvoud - Wonen&Co
uitgelicht, bed, wonen&co

UITGELICHT | Bed Modest schittert door eenvoud

11 mei 2018 1 min leestijd Geen reacties

Dagelijks komen wij de meest bijzondere designs tegen en die willen we graag met je delen. Zoals bed Modest van het Nederlandse merk Loof. 

In samenwerking met ontwerper Justin Jorissen heeft beddenmerk Loof geprobeerd het bed terug te brengen tot zijn essentie. Wat heb je nodig, en wat kan weg? Resultaat: bed Modest.In zijn meest naakte vorm schittert Modest in al zijn eenvoud. Het is bijna jammer om er een matras op te leggen. 

Loof heeft ervoor gekozen om een opening van 7 centimeter tussen de houtpanelen aan te houden. Volgens het merk zorgt dat voor een langere levensduur van je matras doordat het zo kan ademen en het schoner blijft. Daarnaast is het bed makkelijk in elkaar te zetten omdat de panelen direct op de balk gemonteerd worden.  

Bed Modest is verkrijgbaar in verschillende afmetingen twee modellen: een met zijpanelen en een zonder. Meer ontwerpen zien van Loof? Neem dan een kijkje op hun website

Bekijk ook dit houten bed van Ikea, die je dankzij een scheidingswand multifunctioneel kunt gebruiken. Of bekijk het stoere zwevende Rilettobed, dat gemaakt is van hout, leder en metaal. Heb je al een bed maar kan jouw slaapkamer nog wel een update gebruiken? Shop dan mooie accessoires zodat je straks in stijl kunt slapen

 

Geen reacties

Laat een reactie achter

×