UITGELICHT | Bank Togo: ultiem relaxen op een klassieker - Wonen&Co
uitgelicht, togo bank, ligne roset, wonen&co

UITGELICHT | Bank Togo: ultiem relaxen op een klassieker

23 september 2018 1 min leestijd Geen reacties

Dagelijks komen wij de meest mooie items tegen voor het interieur, en die willen we graag met je delen. Zoals deze bank van Ligne Roset. 

Een moderne, strakke bank is mooi, maar niet altijd even comfortabel. Gelukkig zie je ook steeds vaker banken waarop je lekker kunt neerploffen, heerlijk als je een avondje gaat relaxen met een filmpje. Het model op de foto is Togo van Ligne Roset, een bank die al in de jaren zeventig ontworpen is door Michel Ducaroy, maar anno 2018 weer helemaal trendy is. Ducaroy ontwierp deze klassieker speciaal voor middagdutjes en luie avonden. 

Het mooie van Togo is dat je je niet druk hoeft te maken dat hij uit model raakt of doorzakt. Hij heeft dan wel geen harde elementen, maar dankzij de foamvulling blijft hij stevig. De bank is verkrijgbaar in verschillende rijke kleuren en stoffen, en is eenvoudig te combineren met andere zitelementen uit de Togo collectie. Zo kun je er een hoekelement bij plaatsen, een loungebank, een poef, fauteuil en een minifauteuil. 

Je kunt de bank hier bekijken en bestellen

 

Bekijk ook de nieuwe collectie tafeltjes en poefs van Artifort, geïnspireerd op Friese terpen. Of bekijk hier de designklassieker FM03 stoel van Pastoe, een heerlijke luilekkerstoel. Leuk detail: aan de achterzijde zit een tijdschriftenrek.  

Geen reacties

Laat een reactie achter

×