UITGELICHT | De Co Lounge Sofa, een klassiek en tijdloos ontwerp - Wonen&Co
design, bank, wonen&co

UITGELICHT | De Co Lounge Sofa, een klassiek en tijdloos ontwerp

22 maart 2018 1 min leestijd Geen reacties

Dagelijks komen wij de meest mooie items voor het interieur tegen, en die willen we graag met je delen. Zoals deze stijlvolle bank van Studio Henk. 

Studio Henk is naar eigen zeggen met de voeten verankerd in de Hollandse klei en laat zich bij het ontwerpen graag leiden door de kleuren die daar bij horen, zoals die van wolkenluchten, het spiegelende water van de grachten en authentieke oud-Hollandse panden.

Nieuw is de Co Lounge Sofa, een klassiek en tijdloos ontwerp. De ontwerpers lieten zich inspireren door invloeden uit de sixties en de hedendaagse cultuur. De luxe stof vormt een subtiel samenspel met het stoere staal. De eikenhouten armleuningen geven de bank warmte. 

De bank is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en ook de stof en afwerking kun je zelf kiezen. Zo zijn de eikenhouten armleuningen er in naturel, wit of zwart. Bij het frame kun je kiezen uit zwart of wit gepoedercoat en qua stof kun je kiezen uit maar liefst 58 verschillende kleuren. 

 

Bekijk ook de kindereditie Vlinderstoel van Arne Jacobson, nu te verkrijgen in allemaal vrolijke kleurtjes. Bekijk de eigentijdse designtafel van Loof, of shop mooie designaccessoires voor in de woonkamer

Geen reacties

Laat een reactie achter

×