kerst, kinderkamer, wooninspiratie,, woonaccessoires

UITGELICHT | Aftellen naar gelukjes met de Be-leef-kalender

De winkels liggen weer vol adventskalenders om af te tellen naar kerst, ‘the most wonderful time of the year’. Maar eigenlijk zou je altijd stil moeten staan bij de weken van het jaar, omdat iedere week een nieuwe wending geeft aan je leven. Met de nieuwe ‘Be-leef-kalender’ van Gelukjesdag kan dat.

Elke week een gelukje

Open net als in een adventskalender, elke week een luikje en vind daar een opdracht, klein cadeautje of een beleving. De makers ontwikkelden de kalender om kinderen te laten ontdekken hoe fijn het is om jezelf te zijn. Hoe sta jij in de wereld en wat maakt jou uniek? Daar mag je je zeker bewust van zijn. Koop deze kalender als cadeautje voor sinterklaas of kerst en begin het nieuwe jaar met heel veel gelukjes. 

Op zoek naar meer leuke cadeaus? Wij hebben 10 items voor je uitgezocht tot 20 euro, handig nu Sinterklaas en kerst voor de deur staan. Liever zelf iets maken om te geven? Schilder een leuke boodschap of animatie op terracotta potten, een persoonlijk cadeau voor een fan van botanisch. Of droog bloemen en stop ze in een mooie lijst. Zo heb je een unieke poster om cadeau te doen.