buitenleven, wooninspiratie, woonaccessoires

UITGELICHT | Stoere accessoires voor de buitenkeuken

Dagelijks komen wij de meest leuke items tegen voor het in-en exterieur, en die willen we graag met je delen. Zoals dit messenblok van WWOO, een stoer item voor de buitenkeuken. 

Voor echte buitenkoks volstaat een simpel barbecuetje niet, die willen een complete buitenkeuken. Het merk WWOO maakt die helemaal op maat, via een modulair systeem stel je zelf de ideale keuken samen. Samen met topchef Ron Blaauw heeft WWOO nu een stoere collectie uitgebracht met alles dat nodig is voor een Zuid-Afrikaanse braai. Dit fraké houten messenblok bijvoorbeeld, voor vijf messen en een messenslijper. De afmetingen en vorm maken het mogelijk om het te integreren in een WWOO keuken. Zonder is ook mogelijk, de schuine onderkant zorgt er voor dat het blok op het werkblad kan staan. Verder zijn er onder meer snijplanken, ophangbakjes en opbergboxen. Het allermooist is natuurlijk de volledige Braaimaster-keuken, die zelfs over een buitenhaard beschikt. 

 

We hebben nog veel meer mooie items voor buiten geselecteerd. Van terraskachels en barbecues tot aan hangstoelen, buitenverlichting en sfeervolle accessoires. Wij hebben alles op een rij gezet om je tuin zomerklaar te maken. Zoek je nog een stoere vuurkorf? Deze versie van gerecyclede verfblikken is een musthave voor iedereen die van een industrieel tintje houdt.