design, uitgelicht, modern, meubels keuken,

UITGELICHT | Omkadering voor de keuken door SieMatic

Dagelijks komen wij de meest mooie items tegen en die willen we graag met je delen. Zoals deze sculpturale elementen die de keuken omkaderen.

De keuken van nu ziet er bepaald niet standaard uit, als het aan SieMatic ligt. De nieuwe collectie Pure introduceert het begrip Frame Design: de elegante, 2 centimeter smalle lijst die de inbouwelementen omkadert. Dit betekend dus dat er om de keuken heen, een nauw aansluitend kader wordt gebouwd in kleur en materiaal naar eigen smaak.

De nieuwe lijn is ontwikkeld samen met de Berlijnse architectuur- en design-studio Kinzo en geeft het concept ‘minimalistische keuken’ nieuwe contouren. Keukens in open ruimtes worden daardoor sculpturale elementen die zijn geïntegreerd in de omringende architectuur. 

SieMatic is dit jaar ook te vinden op de Wonen&Co woonbeurs, de beurs vindt plaats op 15, 16, 17 en 18 maart plaats in Groningen.  Elke week kijken we binnen in een keuken van een bekende Noorderling, deze week bij  Maria Coijck. Benieuwd naar meer stijlen keukens? Neem een kijkje bij onze binnenkijkers, variatie genoeg