BEURS | Wonen&Co gaat buitenavontuur aan met overname Tuin&Sfeer - Wonen&Co

BEURS | Wonen&Co gaat buitenavontuur aan met overname Tuin&Sfeer

3 november 2019 1 min leestijd Geen reacties

Buiten zijn staat gelijk aan ontspannen, groene paradijsjes, een portie feelgood en vitamine D. En dus gaat Wonen&Co de drempel over. Letterlijk. Natuurlijk was daar al het tuinplein op Wonen&Co de beurs waar je, als je goed luisterde, de vogeltjes hoorde fluiten en het groen aan je voeten lag. Vanaf 2020 gaat Wonen&Co definitief net zoveel over buitenwonen als over het leven binnenskamers. Met trots voegt Wonen&Co namelijk het evenement Tuin&Sfeer toe aan haar live-portfolio. Wonen&Co’s buitenavontuur start van vrijdag 14 tot en met zondag 16 februari in MartiniPlaza Groningen.

Tuin&Sfeer

Wonen&Co’s passie voor buiten wordt tijdens Tuin&Sfeer vertaald naar grote kijktuinen, intieme patio’s, balkons en dakterrassen. Tuinieren is immers voor een select publiek, maar buiten zijn is voor iedereen. En dus focust Wonen&Co zich met haar grote buitenavontuur op iedereen met een eigen buiten.

Groen geluk

Alle clichés zijn waar. Je buiten is inderdaad een verlengstuk van hetgeen je binnen hebt gecreëerd. Tuin&Sfeer gaat in zijn geheel om het buitenaspect. Tijdens Wonen&Co de beurs worden beide aspecten met elkaar gecombineerd. Naast de grote trendhallen popt bij het plein ‘Go Green’ een groen stukje vloer op met meubels, prieeltjes, tuinaanleg, tuinhuizen en meer, veel meer.

Tuin&Sfeer 2020

Wanneer vr 14, za 15, zo 16 februari
Waar MartiniPlaza Groningen
Website www.tuin-sfeerbeurs.nl

TEKST PAULIEN SIMONIDES

Geen reacties

Laat een reactie achter

×