succesnummer

Succesnummers terug op woonbeurs in 2018

Wonen&Co komt in het vroege voorjaar van 2018 opnieuw tot leven! Van 15 tot en met 18 maart verrast Wonen&Co met nieuwe concepten en gekke snacks. Gloedjenieuw is de Straat der Favorieten, net als de Vakschuur en Trailer Park. Net zo fijn als de debutanten zijn de vertrouwde succesnummers op Wonen&Co de beurs. Zo keren het Adviescafé en het populaire foodplein terug naar de MartiniPlaza.

 

Handig: antwoorden op woonvragen
Wonen&Co Leslokaal en Adviescafé

De gezichten, ambassadeurs, fans en partners van Wonen&Co kijken elkaar in maart 2018 recht in de ogen op de woonbeurs. Tijdens één-op-één gesprekken in het Adviescafé of klassikaal in het Leslokaal, beide in het typische Wonen&Co-jasje. Wonen&Co is thuis in het Noorden, vertrouwd op haar expo in het hart van de Groninger MartiniPlaza. De inschrijving voor het Wonen&Co Adviescafé gaat vanaf februari los op de website.

Huis houden in de tuin
The Green House

Groen brengt leven in de brouwerij. Het is er in allerlei soorten: van groene meubels tot groene muren en uiteraard veel planten. Tijdens Wonen&Co editie 2018 zet groen de toon, zowel binnenskamers als buitenshuis. In The Green House worden de deuren open gezet. De blik is in het vroege voorjaar gericht op de tuin. Resultaat is een riant tuinplein mét invloeden van binnen. Samen vormt het The Green House

Shoppen, snacken en snaaien
Eem eet’n

Wonen&Co duikt in maart 2018 opnieuw hongerig het keukenkastje in. Het resultaat is één van de succesnummers van de beurs, dit jaar omgedoopt tot Eem eetn’n. Lesje Gronings: een vrije vertaling van ‘even eten’. Het plein is gevuld met streetfood, lekkere snacks, goede koffie, verse ingrediënten en meer. Deze culinaire ode mag je niet missen tijdens een bezoek aan Wonen&Co de beurs!

Slimme en duurzame oplossingen
Eerlijke Expo

Het inrichten kan beginnen zodra de kaders staan. Of dit nu een compleet nieuw huis is, een kleine verbouwing of enkele nieuwe slimme snufjes, het technische aspect is één op één verbonden aan wonen. Het hoort thuis op Wonen&Co de beurs. Het bouwplein heeft in 2018 meer dan ooit een duurzame pet op, neergezet als de Eerlijke Expo. Het plein is ingericht met eerlijke adressen, slimme oplossingen en bedrijven die bezig zijn met een duurzame toekomst.

Heb jij je kaarten al binnen?
Koop hier je tickets voor Wonen&Co de beurs 2018.