STYLING | Wil jij een mooie metamorfose?

Gratis interieur-advies… dat is toch ideaal? Misschien ben jij wel een van de gelukkigen die een Wonen&Co styliste over de vloer krijgt. Je kunt je weer aanmelden, tot 17 september.

Het is inmiddels een echte traditie. Na de zomerstop van Wonen&Co kunnen lezers zich weer aanmelden voor een gratis interieuradvies. Dat is nu dus!

Elk jaar in september stromen de aanvragen binnen. Van mensen die een verkeerde bank hebben gekocht en hopen op een gouden tip om er toch nog het beste van te kunnen maken. Of van iemand die een paal midden in de woonkamer heeft staan en geen idee heeft hoe die mooi kan integreren in het interieur. Of van lezers die verlangen naar een slaapkamer die rust uitstraalt, zodat ze beter kunnen slapen.

De ene vraag buitelt over de andere heen, het ene probleem lijkt nog nijpender dan het andere. Van al die lezers die graag in aanmerking willen komen voor een gratis interieuradvies, kunnen we er maar een paar blij maken. Word je geselecteerd, dan kun je van ons telefoontje verwachten en koppelen we je aan een van onze vaste stylisten: Els, Marian, Getty, Sylvia of Evelyne.

Wat moet je doen?

Meld je aan door een e-mail te sturen naar: redactie@wonenenco.nl. Beschrijf kort en duidelijk wat het probleem is. Advies voor een heel huis is niet mogelijk, voor een deel ervan wel. Stuur een paar foto’s van het vertrek waar het om gaat. En vergeet niet je adresgegevens en telefoonnummer te vermelden. Zet in het onderwerp: metamorfose.

 Voorwaarden

– Het advies krijgen de geselecteerden cadeau, alles wat er uit voortkomt (materiaal en eventuele arbeidskosten van bijvoorbeeld een klusbedrijf of schilder) is voor eigen rekening. Uiteraard kun je vooraf een budget afspreken.
– Van de metamorfose wordt een reportage gemaakt die in de bijlage en op internet verschijnt. Jij en je interieur komen dus op de foto.

 Alleen de geselecteerden krijgen bericht. Met hen wordt telefonisch een afspraak gemaakt.

Wie weet kunnen we je ook alvast helpen met andere vragen. Zo geven we tips over het kiezen van de juiste wit tint, helpen we je een handje op weg bij de aanschaf van een vloerkleed, geven we advies over het maken van een wandcollage, en laten we de laatste trends zien op het gebied van muurdecoratie.