Boer Staphorst, wooninspiratie, interieur, spring

BEURSNIEUWS | Lentekriebels in Spring Stijlstudio Boer Staphorst

De lente staat voor een nieuwe start. Een bron van frisse energie, nieuw leven in de natuur én de periode om je woning voorjaarsproof te maken. Tijdens Wonen&Co de beurs doe je meer dan genoeg inspiratie hiervoor op! Bezoek onder meer de Spring Stijlstudio van Boer Staphorst!

 

Boer Staphorst is een uniek familiebedrijf met ruim 50 jaar ervaring in de woonwereld. Een bouw- en woonwarenhuis waar je komt voor optimaal wooncomfort en het ultieme thuisgevoel. Boer Staphorst is geen dertien-in-één-dozijn winkelketen, het is een complete woonbeleving. Zowel voor binnen als buiten: alle facetten van je woning komen aan bod. Van bouwmaterialen die de basis neerzetten tot de woonaccessoires die de ‘puntjes op de i’ vormen.

Functie en design in één

Tijdens Wonen&Co de beurs laat je je inspireren door de laatste woontrends in de Spring Stijlstudio. Een kas ingericht door Boer Staphorst als een woning waar je je thuis kunt voelen en de natuurlijke gezelligheid kan beleven. Hét ontmoetingspunt in Trendhal 1! Stap in de wereld van Boer Staphorst in de Spring Stijlstudio en kickstart je lentekriebels. Laat die zon maar komen!

Wil jij alvast een sneak-peek van het woonconcept dat Boer Staphorst van 15 tot en met 18 maart voor jou klaar heeft staan? Bezoek dan de webshop van Boer Staphorst!

Heb jij je kaarten al binnen?
Koop hier je tickets voor Wonen&Co de beurs 2018!

Credits foto’s: Facebook Boer Staphorst