TERUGBLIK | Lentekriebels in Spring Stijlstudio Boer Staphorst

De lente staat voor een nieuwe start. Een bron van frisse energie, nieuw leven in de natuur én de periode om je woning voorjaarsproof te maken. Tijdens Wonen&Co de beurs deed je meer dan genoeg inspiratie hiervoor op! Zo bezocht je onder meer de Spring Stijlstudio van Boer Staphorst!

 

Boer Staphorst is een uniek familiebedrijf met ruim 50 jaar ervaring in de woonwereld. Een bouw- en woonwarenhuis waar je komt voor optimaal wooncomfort en het ultieme thuisgevoel. Boer Staphorst is geen dertien-in-één-dozijn winkelketen, het is een complete woonbeleving. Zowel voor binnen als buiten: alle facetten van je woning komen aan bod. Van bouwmaterialen die de basis neerzetten tot de woonaccessoires die de ‘puntjes op de i’ vormen.

 

Tijdens Wonen&Co de beurs liet je je inspireren door de laatste woontrends in de Spring Stijlstudio. Een kas ingericht door Boer Staphorst als een woning waar je je thuis kon voelen en de natuurlijke gezelligheid kon beleven. Waar je in de wereld stapte van Boer Staphorst in de Spring Stijlstudio en je lentekriebels kreeg. Laat die zon maar komen!

Credits foto’s: Facebook Boer Staphorst