SMAAKMAKER | Van verzamelhobby tot vintage designbedrijf - Wonen&Co
Bij De Tijd, Wonen&Co, Wonen&Co de beurs, Vintage, zwembad, Groningen

SMAAKMAKER | Van verzamelhobby tot vintage designbedrijf

6 maart 2020 1 min leestijd Geen reacties

Waar David Vierkant tien jaar geleden begon met het verzamelen en herstellen van collectables, waaronder MidCentury- en vintagemeubels, lampen en designclassics, runt David nu samen met Liesel Bonhage het designbedrijf Bij de Tijd.

Bij De Tijd, Wonen&Co, Wonen&Co de beurs, Vintage, zwembad, Groningen
Foto: Emmaly Willemsen

Helemaal bij de tijd zijn ze met hun sfeervolle jaren ’50, ’60 en ’70-meubelen en lampen uit Scandinavië en Nederland. Het duo bewijst hiermee dat vintagemeubels zeker niet ouderwets en stoffig hoeven te zijn. “Juist door de meubels volledig terug te brengen naar de originele staat ontstaat er een uniek en authentiek meubel in bijna nieuwstaat”, geeft David aan.

Bij de Tijd blaast graag nieuw leven in vintage stukken die ze tijdens hun inkooptrips vinden. Niet gek dus dat hun winkel gevestigd is in een voormalig zwembad in Groningen.

Bij De Tijd, Wonen&Co, Wonen&Co de beurs, Vintage, zwembad, Groningen
Foto: Emmaly Willemsen

Tijdens Wonen&Co de beurs verplaatsen ze een deel van hun favoriete verzameling tijdelijk van het zwembad aan de Flemingstraat naar MartiniPlaza. Het zwembad is tijdens de beurs ook twee dagen open en op steenworpafstand van MartiniPlaza. Openingstijden: donderdag 12 maart 15.00 – 21.00 uur en zaterdag 14 maart 12.00 – 17.00 uur. Of snuffel hier alvast door het huidige pareltjes van Bij de Tijd.

Heb jij je tickets al binnen? Je scoort ze hier voordelig online.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×