SMAAKMAKER | Vakman Rick aan het woord - Wonen&Co

SMAAKMAKER | Vakman Rick aan het woord

1 maart 2020 1 min leestijd 1 Reactie

Maatwerk, een uniek stuk, passend bij jou en jouw huis. Rick – de vakman
achter Hij Maakt Het – realiseert het. “Geen wens is ons te gek”, vertelt Rick vol enthousiasme. Dit stukje maatwerk laat Rick graag zien tijdens de woonbeurs.

Op Wonen&Co de beurs – en ook daarbuiten – slaat Rick de handen ineen met bevriend vakman Mark. Samen presenteren ze je een sterk staaltje vakwerk. Over staal gesproken, daar kun je bij Rick absoluut niet omheen. Zo maakt Hij er graag deuren van, maar ook tafelpoten, trapleuningen, overkappingen en brievenbussen. “Staal is in combinatie met andere materialen, bijvoorbeeld hout, een absolute sfeermaker in je interieur”, vertelt Rick.

Alles behalve standaard

Bij Hij Maakt Het hoef je in ieder geval niet aan te kloppen voor standaardoplossingen. Wil jij ook eens iets anders dan standaard? Bekijk de creaties van vakman Rick op de woonbeurs. “Unieke interieurobjecten en dus een persoonlijk interieur zijn dichterbij dan je denkt”, aldus Rick.

1 Comment

 • A.L. van Hal 2 maart 2020 at 21:53

  Beste Rick,
  Op dit moment heb ik een houten deur met 2 stroken glas.
  Graag wil ik een deurmetamorfose nl. Het glas en houten middenstijl eruit en eventueel nog een stuk uit de onderkant van de deur.
  Het uitgezaagde stuk opvullen met staal en glas. Kan dat en wat zijn bij benadering de kosten?
  Groet Adri.

 • Laat een reactie achter

  ×