SMAAKMAKER | Thuis in beeld en geluid - Wonen&Co
audio artistiek

SMAAKMAKER | Thuis in beeld en geluid

7 maart 2019 1 min leestijd Geen reacties

Naast de nieuwste woontrends staat Wonen&Co ook voor luidkeels meezingen met je favoriete band tijdens het koken, breeduit liggend op de bank bingewatchen en een plaat leggen op de speler. De partner van Wonen&Co op het gebied van de optimale geluids- en beeldbeleving? Audio Artistiek.

Met z’n drieën hebben ze bijna een eeuw ervaring en je kunt dan ook wel stellen dat ze wandelende geluidsencyclopedieën zijn. We hebben het over Mark Schraven, Robert Rabbelier en Edwin Laurens. Audio Artistiek is onder hun leiding uitgegroeid tot een echt specialistisch bedrijf op het gebied van geluid en beeld, opererend vanuit Vries met klanten uit alle windhoeken.

Weet jij wat je mist?

Meer dan in welke sector is het geluid en beeld iets wat je moet beleven, zo stellen de heren. Mark: “Mensen hebben vaak niet in de gaten wat ze missen. Totdat ze het bij familie, vrienden of de buren horen of zien”. Dat is ook meteen de reden dat de heren voor het vierde jaar op rij Wonen&Co de beurs versterken. In hun tijdelijke geluid- en beeldstore kun je een voorproefje krijgen van de optimale geluids- en beeldbeleving.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×