SMAAKMAKER | Moestuin met noordelijke roots - Wonen&Co
horn design grönveld, Wonen&Co de beurs

SMAAKMAKER | Moestuin met noordelijke roots

28 februari 2019 1 min leestijd Geen reacties

Het voorjaar begint voor Wonen&Co op 14 maart, de openingsdag van de beurs, bij Horn Design. Deze vrolijke nieuwkomer komt met producten uit het Noorden, onder meer met het Deense design van Grönfeld.

Eigenaresse Akkie van der Veen vindt het zelf geweldig om haar eigen groenten en kruiden te kweken. Deze liefde voor moestuinieren heeft geresulteerd in de samenwerking met Grönfeld. Voor het merk is Akkie de trotse importeur in Nederland en België.

horn design, Wonen&Co de beurs, exposant

Tuinieren met Grönfeld

Grönfeld ontwikkelt onder meer planten- en moestuinbakken, plantenwanden en dienbladen van metaal. Hiervoor heeft het Deense designmerk een handig modulair systeem gemaakt, waardoor je makkelijk de tuinproducten stapelt of aan elkaar koppelt. Grönfeld matcht goed bij alle buitenruimtes. Of dit nu jouw eigen achtertuin is, het balkon of een caféterras: Grönfeld heeft beetje bij beetje het buitenleven in Scandinavië kleur gegeven en staat nu aan de vooravond van een definitieve doorbraak in Nederland. En dát onder de leiding van Akkie en haar Horn Design.

Beginnen jouw groene vingers ook te kriebelen? Ontdek Akkie op Wonen&Co de beurs. Bekijk hier welke specialisten je nog meer kunt verwachten.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×