SMAAKMAKER | Het is tijd voor een nieuwe klank in je huis - Wonen&Co
Audio Artistiek, wonen&Co de beurs, wonen&Co, muziek, klanken, stereo, geluid, beeld

SMAAKMAKER | Het is tijd voor een nieuwe klank in je huis

24 februari 2020 1 min leestijd Geen reacties

Ken je dat gevoel? Een moment van herkenning bij het horen van die ene noot, spontane herinneringen borrelen naar boven en haar dat rechtovereind gaat staan bij een bijzondere klank. Audio Artistiek, één van de vaste gezichten van Wonen&Co de beurs, is dé specialist op het gebied van beeld en geluid.

Muziek raakt. Audio Artistiek weet als geen ander hoe die klanken je kunnen betoveren én hoe je deze beleving van beeld en geluid kunt integreren in je eigen huis.

Audio Artistiek, wonen&Co de beurs, wonen&Co, muziek, klanken, stereo, geluid, beeld

Terug naar de basis

Het liefst gaan ze bij Audio Artistiek terug naar de basis. Minimalisme. Ofwel de ‘Marie Kondo’ van audio en video, geeft eigenaar Edwin Laurens aan. Op de woonbeurs stap je linea recta in de wereld van audio. Zo ontdek je de verschillende systemen inclusief slimme koppelingen met bijvoorbeeld verlichting, verwarming en andere apparatuur. Maar beleef je bovenal die ene kippenvelmomenten.

Ontmoet Audio Artistiek

Een goede tip van Edwin: ‘Kun je in alle beurshectiek wel een beetje ontspanning gebruiken? Kom bij ons langs, zet je mobiel even uit én geniet met volle aandacht van muziek.’ Ontmoet Audio Artistiek in het weekend van 12 t/m 15 maart in MartiniPlaza.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×