SMAAKMAKER | Een persoonlijk interieur: zij creëren het - Wonen&Co

SMAAKMAKER | Een persoonlijk interieur: zij creëren het

4 maart 2020 2 min leestijd Geen reacties

Je huis is jouw plek, die maak je het liefst zo persoonlijk mogelijk. Hoe doe je dat beter dan met exclusieve en op maat gemaakte items? Geheel in jouw stijl en passend bij de ruimte. Het drietal bestaande uit De Tafelheren, WAUW Furniture en MES ontwerp werkt nauw met elkaar samen en dragen zorgen voor het complete plaatje. Wie ze zijn en wat ze doen? We stellen ze hier kort aan je voor.

De Tafelheren

De tafel van je dromen, die maak je samen met De Tafelheren. Altijd met een exclusief karakter, dat aansluit bij jouw persoonlijke smaak en stijl. Dit kunnen klassieke, moderne, kunstzinnige of multifunctionele tafels zijn. Elk ontwerp zien de heren als een uitdaging en niets is te gek.

WAUW Furniture

Een kast mag niet ontbreken in het interieur, ontzettend praktisch om al je spullen netjes in op te bergen, daarnaast is de kast vaak één van de eyecatchers in je interieur. En dat zijn de kasten van WAUW Furniture zeker. Met het modulaire kastensysteem stel je op basis van bestaande modules geheel je eigen kast op maat samen. Een beetje van WAUW, een beetje van jou!

MES ontwerp

Maaike helpt jouw interieurwensen te vertalen naar werkelijkheid. Door middel van haar ontwerpen maakt ze jouw woning, winkel of bedrijf stijlvoller, praktischer, comfortabeler, creatiever, gezelliger, en vooral persoonlijker. Functionaliteit en sfeer moeten samen een mooi geheel vormen. Maaike helpt je met kleine stapjes; zoals het maken van een persoonlijk stijlontwerp, kleur- & materialenontwerp, een lichtontwerp tot een totaalontwerp. Zo ontstaat er jouw persoonlijke interieur. Maaike geeft ook advies in het Café!

Ontmoet het drietal volgende week in MartiniPlaza tijdens Wonen&Co de beurs op stand 435.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×