SMAAKMAKER | De totale woonbeleving bij Kruit & Kramer woonplein - Wonen&Co
Kruit & Kramer

SMAAKMAKER | De totale woonbeleving bij Kruit & Kramer woonplein

10 maart 2020 1 min leestijd Geen reacties

In MartiniPlaza vind je dit weekend het Woonplein van Kruit & Kramer, net zo volledig als hun eigen winkel aan het Hoendiep, maar dan in het klein.

Op het Woonplein vind je een totaalconcept, van meubels en accessoires tot aan verlichting, wandbekleding en vloerkleden. Naast Kruit & Kramer is het op het Woonplein ook flink shoppen geblazen bij Pronto Wonen, Decorette en Lampenier. In het huis van Kruit & Kramer doe je veel inspiratie op in verschillende stijlkamers. Zo wandel je door twee woonkamers, een eetkamer en een slaapkamer, waar je de laatste trends en producten spot. Een tipje van de sluier: maak je klaar voor velvet of fluweel. “Een zachte stof die luxe aanvoelt en warmte geeft aan je woon- of slaapkamer”, vertelt woonspecialist Jorien Kooistra van Kruit & Kramer.

Kruit & Kramer

Daarnaast is de woonbeleving natuurlijk niet compleet zonder antwoord op jouw prangende interieurvragen, schuif daarom ter plekke aan bij één van de interieuradviseurs. Laat je van donderdag tot en met zondag nog inspireren door de totale woonbeleving op het Kruit & Kramer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×