SMAAKMAKER | Badkamers, maar dan anders - Wonen&Co

SMAAKMAKER | Badkamers, maar dan anders

5 maart 2019 1 min leestijd Geen reacties

“Dromen van een nieuwe badkamer is leuk, dromen in een nieuwe badkamer is nog veel leuker”. Het zijn de woorden van Leon Hemrica, trotse eigenaar van badkamerbedrijf de Sanitairadviseur.

Luxe en maatwerk

Leon staat voor luxe, functionele en eigentijdse wellness-badkamers. Maatwerk of massa? Daar is Leon heel duidelijk over: “De Sanitairadviseur staat absoluut voor maatwerk”. Leon Hemrica loopt al even mee in badkamerland. Eerst in loondienst, maar ondertussen runt hij al jaren zijn eigen bedrijf. Hij kent dan ook als geen ander de badkamertrends van 2019.

Trending zwart en urban jungle

“Net als in de keuken kiezen we ook in de badkamer steeds vaker voor zwart. Met name zwarte houtkleuren. En hoewel de verwachting is dat ‘robuust’ in de toekomst van het podium verdwijnt, is anno 2019 beton nog steeds populair in de badkamer. Ook kiezen we meer en meer voor onderhoudsarme producten én trekken we de trend ‘urban jungle’ door naar het wellnessplekje in huis,” vertelt Leon.

Woonbeurs

Vragen we Leon naar zijn presentatie op Wonen&Co de beurs, dan hult hij zich nog in geheimzinnig stilzwijgen. Hij presenteert in ieder geval een opvallende, niet alledaagse eyecatcher. Én Leon geeft advies. Schrijf je hier meteen in voor een gratis adviesgesprek.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×