SHOPPING | In stijl van... Lia en Alex - Wonen&Co
shopping, woonaccessoires, in stijl van, wonen&co

SHOPPING | In stijl van… Lia en Alex

20 april 2019 1 min leestijd Geen reacties

Heb jij een gaaf item gezien in een van onze binnenkijkers? In de rubriek Shoppen in de stijl van… zetten we mooie interieurs in de spotlights en zoeken we soortgelijke woonaccessoires uit. Deze week: het interieur van Lia en Alex.

Bruine kozijnen, vrolijk bloemetjesbehang en opgevulde paneeldeuren geseald in plastic met een houtlook. De jaren zeventig vierden hoogtij in de jarendertigboerderij in Roderwolde, waar Alex en Lia op vielen. Maar ze zagen hoe mooi het kon worden.,,Als vorm en ruimte je aanspreken, dan weet je dat het goed wordt.’’

Als interieurarchitect keek Lia dwars door al dat groen en bruin heen. De gedateerde kleuren en het bloemetjesbehang hebben plaatsgemaakt voor een lichte basis, strakke en moderne meubels, maar ook pareltjes uit vervlogen tijden.

Spreekt deze stijl je aan? Shop dan onderstaande items.

Zuiver stoel

The Zoo kapstokhaak

Zuiver Rib stoel

Mica decorations vaas

Royal Delft bord

Cavallini&Co poster

Pt wandrek

Vitra Eames house bird

Bekijk hier meer foto’s en lees het verhaal van Lia en Alex. Houd je van Scandinavisch? Bekijk dan het trendy gezinshuis van Hester en Erik, en shop woonaccessoires in dezelfde stijl. Of kijk binnen bij styliste Esther in Opende, die een stoere mix heeft van oud en nieuw.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×