SHOPPING | In de stijl van Lisanne en Rob - Wonen&Co
modern interieur, industrieel interieur, interieur inspiratie, industriele inrichting, woonaccessoires

SHOPPING | In de stijl van Lisanne en Rob

23 januari 2021 1 min leestijd 2 Reacties

Leuke woonaccessoires gezien in een van onze binnenkijkers? In de rubriek Shoppen in de stijl van… zetten we mooie interieurs in de spotlights en zoeken we soortgelijke woonaccessoires uit. Deze week het interieur van Lisanne en Rob.

Zij wonen sinds de zomer van 2019 in een nieuwbouwhuis in Assen, type hofjeswoning. De inrichting is modern, met hier en daar vintage accenten. Lisanne en Rob hebben samen een moodboard gemaakt en het kleurenpalet bedacht. Beneden kwam er een mooie donkergroene tint op de wand, verder donkere houtsoorten en zwart.

Iets leuks gezien in deze binnenkijker? Wij hebben hieronder de mooiste (soortgelijke) woonaccessoires verzameld.

Houd je van modern, design en uitgesproken kleuren? Laat je dan inspireren door het interieur van stylist Else en shop woonaccessoires in dezelfde stijl. Meer een fan van landelijk en vintage? Neem dan een kijkje in het prachtig verbouwde huis van kunstenaar Cor en zijn vrouw Ineke, en shop soortgelijke woonaccessoires.

2 Comments

 • Liesbeth 29 januari 2021 at 17:25

  Goedemiddag,
  Ik heb jullie artikel van Lisa en Rob uit Assen gelezen en ben fan van de groene kleur die ze op de muur hebben. Het is een brutale vraag, maar kunnen jullie voor mij het kleurnummer van de groene verf achterhalen?
  Je zou mij er heel gelukkig mee maken ;).

  Alvast dank voor de reactie.

  Groeten Liesbeth Kooi

  • Renske de Haan 29 januari 2021 at 18:01

   Dag Liesbeth,

   Dat snappen wij wel, het is een prachtige kleur! Het is verf van Gamma, de kleur heet December en het kleurnummer is GN 063-02

   Hartelijke groet,

   Renske
   Redactie Wonen&Co

  Laat een reactie achter

  ×