SHOPPING | In de stijl van Ineke en Cor - Wonen&Co
shopping, shop de stijl van, meubels, woonaccessoires

SHOPPING | In de stijl van Ineke en Cor

2 januari 2021 1 min leestijd Geen reacties

Leuke woonaccessoires gezien in een van onze binnenkijkers? In de rubriek Shoppen in de stijl van… zetten we mooie interieurs in de spotlights en zoeken we soortgelijke woonaccessoires uit. Deze week het interieur van Ineke en Cor.

Ze verhuisden naar Buinerveen voor de kunst. Cor en Ineke kochten daar een vrijstaand huis met grote schuur waar Cor een atelier en galerie begon. Maar voor het zover was moest er eerst flink worden verbouwd.

De inrichting is landelijk met veel tweedehands pareltjes. Ineke: ,,Cor is kunstenaar en heeft veel kleurenkennis. Hij heeft het kleurenpalet bedacht, ik ben van de inrichting.’’ Ineke werkt bij kringloopwinkel Het Goed en komt daar de mooiste dingen tegen. ,,Zo ben ik aan die zwarte kast gekomen, de eettafel en de spijlenstoeltjes.’’

Iets leuks gezien in deze binnenkijker? Wij hebben hieronder de mooiste (soortgelijke) woonaccessoires verzameld.

Houd je van modern, design en uitgesproken kleuren? Laat je dan inspireren door het interieur van stylist Else en shop woonaccessoires in dezelfde stijl. Meer een fan van zwart-wit, hout en natuurlijke materialen? Neem dan een kijkje in het niet zo doorsnee mannenhuis van Isaak en shop soortgelijke woonaccessoires.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×