SHOPPING | In de stijl van Berber en Gerard - Wonen&Co
shopping, shop de stijl van, meubels, woonaccessoires

SHOPPING | In de stijl van Berber en Gerard

22 oktober 2020 1 min leestijd Geen reacties

Leuke woonaccessoires gezien in een van onze metamorfoses? In de rubriek Shoppen in de stijl van… zetten we mooie interieurs in de spotlights en zoeken we soortgelijke woonaccessoires uit. Deze week het interieur van Berber en Gerard.

Ze hebben een geweldig huis in Workum, met veel ruimte voor henzelf en de twee jongens, Noud (4 ) en Tijn (2). Berber en Gerard Sikma hebben er al veel aan gedaan om de woning te voorzien van een prachtig interieur. Na een grote verbouwing een paar jaar geleden was er een stevige basis: een mooie vloer, trendy meubels, een droomkeuken, en op de muren een rustig kleurenpalet met grijsblauwe tinten. En toch is het niet áf. Berber: ,,We zijn superblij met ons huis, maar we krijgen er maar geen sfeer in. Het is te kaal en het klinkt erg hol.”

Stylist Evelyne Bok lost het op. Hoe? Dat kun je bekijken in onderstaand artikel.

Iets moois gezien in deze metamorfose? Hieronder hebben we de leukste (soortgelijke) woonaccessoires verzameld.

Houd je van modern, een zwart-witte basis en natuurlijke materialen? Neem dan een kijkje bij Isaak en shop woonaccessoires in dezelfde stijl. Meer fan van landelijk? Neem dan een kijkje in de Zwitserse woning van Jeffrey en Brian en shop woonaccessoires in dezelfde stijl.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×