SHOPPING | Haal de sfeer van je vakantieland in huis met deze woonaccessoires - Wonen&Co

SHOPPING | Haal de sfeer van je vakantieland in huis met deze woonaccessoires

11 juli 2020 1 min leestijd Geen reacties

Ben je dit jaar niet in je favoriete vakantieland te vinden? Haal de vibes uit Griekenland, Spanje of Frankrijk gewoon naar je eigen interieur of tuin. Zodra de zon zich weer vertoont, heb je dan direct een zomers sfeertje. Zonder reisstress! Wij hebben de leukste vakantieland-items voor je verzameld.

Griekenland

Waaraan denk je bij een Grieks interieur? Aan zuilen, schelpen en marmeren ornamenten in de vorm van Griekse goden? Juist! Griekse invloeden zien we momenteel veel terug in het interieur. In onderstaand artikel lees je meer over deze trend.

Spanje

Palmbomen, olijfbomen, kleurrijke prints en natuurlijke materialen als riet en rotan. Waan je in mediterrane sferen en haal een stukje Spanje in huis met onderstaande woonaccessoires.

Frankrijk

Pittoreske huisjes met knusse bistrosetjes voor de deur, Louvre-luiken voor de ramen, heerlijk geurend lavendel in bloembakken en natuurlijk de Bretonse streep horen bij dat typische Franse sfeertje. Voor wie dat ook in huis en tuin wil hebben we onderstaande woonaccessoires verzameld. Vive la France!

Bron uitgelichte foto: Bloomingville

Meer woonaccessoires shoppen? In dit artikel hebben we de mooiste buitenkleden verzameld. En in dit artikel shop je de leukste summer essentials, zoals stijlvolle strandlakens, strandstoelen en -tassen.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×