SHOPPING | Woonaccessoires die prachtig combineren met de kleur Brave Ground van Flexa - Wonen&Co
kleur trends 2021, flexa kleur 2021 , Brave Ground Flexa, woontrends 2021 kleuren

SHOPPING | Woonaccessoires die prachtig combineren met de kleur Brave Ground van Flexa

10 september 2020 1 min leestijd Geen reacties

De Flexa Kleur van het jaar 2021 is Brave Ground geworden, een natuurlijke bruintint. Ben je enthousiast geraakt en wil je deze kleur in huis halen? Dat kan niet alleen door de muur te verven, maar ook met accessoires. Wij hebben de leukste items verzameld die prachtig matchen met Brave Ground.

Met de kleur Brave Ground heeft Flexa vier kleurenpaletten samengesteld. Het palet Trust bestaat uit warme neutrale grijzen en bruinen, het palet Expressive bestaat uit roden en rozen. In Timeless wordt de bruintint gecombineerd met diverse gelen, en in Earth – de naam zegt het al – zien we natuurlijke blauwen en groenen terug.

De vier paletten laten zien hoe goed de kleur Brave Ground te combineren is. Op basis van deze vier kleurencombinaties hebben wij de leukste woonaccessoires in diverse bruintinten verzameld. Je shopt de items hieronder.

Wil je meer weten over de trendkleur Brave Ground van Flexa? In onderstaand artikel vertellen we je graag meer over deze bruintint, en laten we zien hoe je deze kleur thuis kunt toepassen.

Benieuwd naar de voorgangers van Brave Ground? De Flexa kleur van 2020 was Tranquil Dawn (grijsgroen). Bekijk hier hoe je deze tint kunt toepassen. En in dit artikel laten we zien hoe je de kleur van 2019, Spiced Honey, kunt combineren.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×