SHOPPING | De stijl van Leonie en Bastiaan - Wonen&Co
shopping, shop de stijl van, meubels, woonaccessoires, interieurinspiratie, wooninspiratie

SHOPPING | De stijl van Leonie en Bastiaan

28 maart 2020 1 min leestijd Geen reacties

Leuke woonaccessoires gezien in een van onze binnenkijkers? In de rubriek Shoppen in de stijl van… zetten we mooie interieurs in de spotlights en zoeken we soortgelijke woonaccessoires uit. Deze week het interieur van Leonie en Bastiaan.

Het stel had een verlanglijstje: een authentiek pand op loopafstand van het centrum en scholen, goed openbaar vervoer, ruime tuin, garage én zolder. Het jaren-30-huis aan de Burgemeester Bosscherstraat was het eerste huis dat ze bekeken. Het voldeed aan al die eisen en had als bonus een prachtige hal met de originele terrazzovloer, ruime trap, glas-in-lood ramen en een vide. Maar er moest nog wel erg veel aan gebeuren. ,,We hebben veel huizen gezien, maar eigenlijk was dit precies wat we zochten. Het voelt nu als een cadeautje dat we hier mogen wonen.’’

Hun woonstijl omschrijft Leonie als een mix van industrieel en landelijk.

Iets moois gezien in deze binnenkijker? Hieronder hebben we de leukste (soortgelijke) woonaccessoires verzameld.

Houd je van kleurrijk en vintage? Neem dan een kijkje in het sfeervolle gezinshuis van Gerdien in Drachten, en shop (soortgelijke) woonaccessoires. Ben je meer van Scandinavisch woonstijl, gecombineerd met design? Laat je dan inspireren door het interieur van blogger Sanne en shop soortgelijke woonaccessoires.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×