SHOPPING | De stijl van Janice en Nanno - Wonen&Co
shopping, shop de stijl van, meubels, woonaccessoires

SHOPPING | De stijl van Janice en Nanno

14 maart 2020 1 min leestijd Geen reacties

Leuke woonaccessoires gezien in een van onze binnenkijkers? In de rubriek Shoppen in de stijl van… zetten we mooie interieurs in de spotlights en zoeken we soortgelijke woonaccessoires uit. Deze week het interieur van Janice en Nanno.

Op een sombere en regenachtige dag kwamen Janice en Anno een hoekhuis in een Veendammer woonwijk tegen. Het deed hen denken aan het huis waar kinderheldin Pippi Langkous haar avonturen beleefde. Niet echt een boerderij met grond, maar toen ze er een stap over de drempel zetten, waren ze verkocht. ,,Het is heel iets anders dan we wilden, maar het leek wel of dit huis ons omarmde. We voelden ons hier meteen thuis.”

Het huis was al snel ingericht. Beiden komen uit de interieurbranche en hebben een goede smaak, talent en ideeën te over om een huis gezellig te maken. De rode draad hierbij is ongetwijfeld behang. Daarnaast zien we veel vintage terug in het interieur.

Iets moois gezien in deze binnenkijker? Hieronder hebben we de leukste (soortgelijke) woonaccessoires verzameld.

bordje let’s color your world

SHOP HIER

Houd je van design en natuurlijke materialen? Neem dan een kijkje in het huis van blogger Sanne, en shop woonaccessoires in dezelfde stijl. Ben je meer van de combinatie industrieel-Scandinavisch? Kijk dan binnen in de schuurwoning van Monique in Stadskanaal, en shop soortgelijke woonaccessoires.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×