SHOPPING | Warm en cozy: de mooiste plaids en kussens voor een herfst-proof interieur - Wonen&Co
shopping, kussens, sierkussens, kussen kopen, velvet kussen, botanisch kussen

SHOPPING | Warm en cozy: de mooiste plaids en kussens voor een herfst-proof interieur

24 september 2020 2 min leestijd Geen reacties

Het is herfst. Tijd om het binnen knus en comfy te maken. Want als de wind huilt en raast en de regen tegen de ramen klettert, is het zó lekker om je op de bank te nestelen met een goed boek en een kop thee, tussen een stapel zachte kussens en plaids. Het ultieme herfstgevoel! Wij hebben de mooiste warmmakers voor je geselecteerd.

Om te kussen

Van kussens heb je nooit genoeg! Het zijn ideale woonaccessoires om je interieur snel een update mee te geven. Een paar andere sierkussens op je bank zorgen direct voor een ander sfeertje.

Velvet kussens, sierkussens met een botanische print of een dierenprint; we hebben uit alle trends een paar op een rij gezet. Warme kleuren als terracotta, roze en bordeaux zijn ontzettend populair, maar vergeet ook niet de donkere, rijke kleuren als groen en aubergine. Daarmee creëer je dat luxe boutique chic gevoel in huis.

Om onder weg te kruipen

Maak van je bank een warm nestje door er verschillende plaids op te leggen. Decoratief erg mooi, maar ook lekker warm tijdens die gure herfstdagen. Niets fijner dan op de bank onder een kleedje te kruipen. Netflix aan en chillen maar!

Zachte vachtjes

Onmisbaar in een herfst-proof interieur: schapenvachtjes. Ze geven je huis dat knusse en warme sfeertje waar we zo naar kunnen verlangen tijdens grijze en druilerige dagen. Leg ze decoratief op de bank of op die fijne leesstoel. Of op dat mooie houten bankje in de hal of slaapkamer. Mogelijkheden genoeg.

Kun je nog wel wat styling tips gebruiken om je interieur herfst-proof te maken? Styliste Aukje legt in 6 simpele stappen uit hoe je een warm en gezellig herfsthuis creëert. Op zoek naar herfstpracht voor op tafel? In deze diy laten we zien hoe je een herfstbloemstuk maakt met warme kleuren, zonnebloemen en besjes.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×