SHOPPING | Voorjaarskriebels: shop alvast de leukste tuinaccessoires voor je tuin of balkon - Wonen&Co
shopping, tuin, tuininspiratie, tuingereedschap, tuinmeubelen, tuinaccessoires, tuinverlichting, buitenleven, balkon

SHOPPING | Voorjaarskriebels: shop alvast de leukste tuinaccessoires voor je tuin of balkon

8 februari 2020 1 min leestijd Geen reacties

Sta jij stiekem al te trappelen om je tuin voorjaarsklaar te maken en in te richten? Wij wel, dus wij hebben alvast de leukste tuin-essentials verzameld. Van tuinaccessoires zoals buitenkleden en tuinverlichting tot aan tuingereedschap, voederhuisjes, vogelbadjes en kweekkassen.

Heb jij echte voorjaarskriebels en wil je naast shoppen ook tuininspiratie opdoen? Kom dan van 14 tot en met 16 februari naar onze beurs Tuin&Sfeer in MartiniPlaza Groningen!

Het thema van onze tuinbeurs is feelgood. Voor ons staat dat gelijk aan ontspanning, voorjaarsgeluk en zomerzoet. In februari, zo vlak voor de lente, heb je de ideale gelegenheid om het nieuwe buitenseizoen alvast een kickstart te geven. Of je nu een grote tuin hebt of een klein stadsbalkon, er is voor ieder wat wils! Naast inspiratie opdoen kun je ook meedoen aan groene workshops of tuinadvies op maat krijgen. Via deze link ontdek je meer over onze tuinbeurs en kun je tickets bestellen. Zien we je daar?

En via onderstaande link kun je deelnemen aan onze Tuin&Sfeer winactie.

Bron uitgelichte foto: royal well, via fonq

Wil je deze meer weten over onze tuinbeurs? Hier vind je alle informatie en kun je tickets bestellen. Meer tuininspiratie opdoen? Onze redacteur Shyra verzamelt de leukste nieuwtjes en events op het gebied van groen.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×