SHOPPING | Alles wat je nodig hebt voor je eigen theetuin - Wonen&Co
theetuin, zelf thee drogen, theetuin aanleggen, tuininspiratie, tuinieren

SHOPPING | Alles wat je nodig hebt voor je eigen theetuin

19 mei 2020 1 min leestijd Geen reacties

Ben jij een echte theeleut? Dan is het aanleggen van een theetuin net wat voor jou. En dat is makkelijker dan je denkt. Veel planten in en buiten je tuin zijn namelijk geschikt om kruidenthee van te maken. Wat je nog meer nodig hebt voor het kweken en oogsten van je eigen theeplanten, shop je in dit artikel. Van zaden, bloempotten en tuingereedschap tot aan een stijlvolle ijstheemaker.

Voor de aanleg van een theetuin heb je een zonnige plek nodig. En je hoeft echt niet in het bezit te zijn van een grote tuin. Theeplanten kun je ook prima in een grote pot of een plantenzak op een balkon laten groeien. Deze en meer tips voor het maken van een theetuin lees je in onderstaand artikel.

Bron uitgelichte foto: Modeste Herwig

Ook leuk: maak je eigen pluktuin. En daar heb je geen lap grond voor nodig. Zaai bloemenzaadjes in kistjes en potten op balkon of terras en trakteer jezelf op vrolijke boeketten! In dit artikel geeft Jennita Jansen, auteur van het boek Pluktuin, handige tips. En wist je dat je tuin kan fungeren als natuurlijke airco? In dit artikel vind je tips en tricks om de temperatuur en vochtigheid in je tuin te regelen. Handig nu de zomers steeds heter en droger worden!

Geen reacties

Laat een reactie achter

×