SHOPPING | In de stijl van Sabine - Wonen&Co
Scandinavisch interieur, kleurrijk interieur, interieur inspiratie, Scandinavische inrichting, kleurrijke inrichting, woonaccessoires

SHOPPING | In de stijl van Sabine

22 mei 2021 1 min leestijd Geen reacties

Leuke woonaccessoires gezien in een van onze binnenkijkers? In de rubriek Shoppen in de stijl van… zetten we mooie interieurs in de spotlights en zoeken we soortgelijke woonaccessoires uit. Deze week het interieur van Sabine en Jur.

Vanuit de tuin stappen ze zo in een bootje om naar het Paterswoldsemeer te varen. En toch is ook de stad nog lekker dichtbij. In Eelderwolde wonen Sabine en Jur met zoons Vic en Faas in een fijn familiehuis.

Sabine is interieurstylist van beroep. ,,Ik hou van een rustige basis aangevuld met kleurrijke, eclectische elementen, altijd iets met pastel, roze, een knipoog en een toefje neon, dat spicet de boel lekker op. Daarnaast ben ik gek op accessoires, vooral kussens kan ik niet laten liggen. Ze geven meteen sfeer.’’

Iets moois gezien in deze binnenkijker? Hieronder hebben we de leukste (soortgelijke) woonaccessoires verzameld.

Houd je van eclectisch, werelds en veel kleur? Neem dan een kijkje in de prachtig ingerichte woonboot van Myrle en Marc in Meppel. Ben je meer van een puur en natuurlijk interieur? Neem dan een kijkje in het prachtig verbouwde gezinshuis van interieurontwerper Baukje in Kollum, en shop woonaccessoires in dezelfde stijl.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×