SHOPPING | In de stijl van Nathalie en Bernard - Wonen&Co
modern interieur, kleurrijk interieur, interieur inspiratie, moderne inrichting, kleurrijke inrichting, woonaccessoires

SHOPPING | In de stijl van Nathalie en Bernard

8 mei 2021 2 min leestijd Geen reacties

Leuke woonaccessoires gezien in een van onze binnenkijkers? In de rubriek Shoppen in de stijl van… zetten we mooie interieurs in de spotlights en zoeken we soortgelijke woonaccessoires uit. Deze week het interieur van Nathalie en Bernard.

Van de buitenkant een ‘plain Jane’, van binnen allerminst. Kleur en uitgesproken accessoires zetten de toon bij Nathalie en Bernard thuis – die het lockdown-jaar hebben benut om het interieur ruimte voor ruimte te restylen.

Design, kleur en gekke accenten, daar gaat Nathalie goed op. ,,Het mag lekker kleurrijk en uitgesproken zijn, daar hou ik van. Zoals het vloerkleed in de woonkamer, gister binnengekomen. Weer eens wat anders. En ik heb een zwak voor aparte vazen. De citroenvaas, ook van Des Pots, is mijn lievelingsitem. Ik word er nog iedere dag zo blij van.’’ Verder is HKliving favoriet. ,,Kleurrijk en net even anders. Het leuke van die spullen is dat je ze allemaal met elkaar kunt combineren.’’

Iets leuks gezien in deze binnenkijker? Hieronder hebben we de mooiste (soortgelijke) accessoires verzameld.

Houd je van eclectisch, werelds en veel kleur? Neem dan een kijkje in de prachtig ingerichte woonboot van Myrle en Marc in Meppel. Ben je meer van een puur en natuurlijk interieur? Neem dan een kijkje in het prachtig verbouwde gezinshuis van interieurontwerper Baukje in Kollum, en shop woonaccessoires in dezelfde stijl.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×