SHOPPING | In de stijl van Gé-An en Klaas - Wonen&Co
modern interieur, kleurrijk interieur, interieur inspiratie, moderne inrichting, kleurrijke inrichting, woonaccessoires

SHOPPING | In de stijl van Gé-An en Klaas

5 juni 2021 1 min leestijd Geen reacties

Leuke woonaccessoires gezien in een van onze binnenkijkers? In de rubriek Shoppen in de stijl van… zetten we mooie interieurs in de spotlights en zoeken we soortgelijke woonaccessoires uit. Deze week het interieur van Gé-An en Klaas.

Gé-An en Klaas wonen met zoons Senne (11) en Dinther (8) in een stoere zwarte ‘kubus’ in Akkrum. De woning is onder architectuur gebouwd en geïnspireerd op de traditionele kop-hals-rompboerderij. Gé-An verzorgt de inrichting en heeft daar duidelijk gevoel voor. Haar stijl is modern en kleurrijk. De inboedel is een mix van erfstukken, kringloop- of Marktplaats-vondsten, maar Gé-An vist ook net zo goed iets uit stortcontainers. Dat ze de verfkwast niet schuwt, wordt in één oogopslag duidelijk. Ze verft in bijna iedere ruimte het plafond mee.

Iets leuks gezien in deze binnenkijker? Hieronder hebben we de mooiste (soortgelijke) woonaccessoires verzameld.

Houd je van eclectisch, werelds en veel kleur? Neem dan een kijkje in de prachtig ingerichte woonboot van Myrle en Marc in Meppel. Ben je meer van een puur en natuurlijk interieur? Neem dan een kijkje in het prachtig verbouwde gezinshuis van interieurontwerper Baukje in Kollum, en shop woonaccessoires in dezelfde stijl.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×