Lamp voor kinderkamer kopen? Bekijk de mooiste nachtlampjes voor kinderen
shopping, nachtlampje kinderkamer, nachtlamp, verlichting kinderkamer

SHOPPING | De leukste nachtlampjes voor de kinderkamer

26 september 2019 3 min leestijd Geen reacties

Een nachtlampje in de kinderkamer is wel zo fijn als je kind nog niet helemaal in het donker durft te slapen. Daarnaast geeft een lampje sfeer en is het een mooi accessoire. Wij hebben daarom de mooiste verlichting voor de kinderkamer uitgezocht. Veel plezier met shoppen! 

Slaaptrainers

Zoë het schaap

Komen jouw kinderen ook regelmatig veel te vroeg uit bed? Met de slaaptrainers van Zazu kun je je kinderen ‘trainen’ om langer door te slapen. Zoë opent haar ogen ’s ochtends op de afgesproken tijd en daarmee weet jouw kindje dat het uit bed mag. Naast slaaptrainer, is het schaapje ook een gezellig nachtlampje.

Bobby de beer

Bobby de beer houdt zijn oogjes ’s nachts gesloten en opent ze wanneer het ochtend is. Naast trainer is Bobby natuurlijk ook een nachtlampje en kun je je kind er op leren klokkijken.

Nachtlampjes die automatisch uitgaan

Knuffel lampje Max

Aap Max is erg zacht en daarom fijn om mee te slapen. In het buikje van de aap zit een nachtlampje verscholen, waardoor je zoon of dochter niet bang in het donker hoeft te zijn. Daarnaast kun je ook nog slaapliedjes, loungemuziek en natuurgeluiden op twee volumeniveaus afspelen. Het nachtlampje gaat automatisch uit na 20 minuten 

Zoë de pinguïn

Zoë de pinguïn heeft een ingebouwd nachtlampje en je kunt haar overal mee naartoe nemen door de handige ophangring. De pinguïn zingt daarnaast ook graag een rustgevend liedje voor jouw kind en je kunt zelfs eigen liedjes af laten spelen via Bluetooth. De muziek en het licht gaan automatisch uit na 20 minuten.

Wand- en hanglampjes

BINK Bedding vliegtuig

Geen saaie plafonnière, maar een stoer zweefvliegtuig voor aan het plafond. Daar kan je zoon of dochter vast en zeker dromend bij in slaap vallen. Het vliegtuig lampje is gemaakt van hout en naast de gewone fitting, schijnen nog 10 extra kleine led-lampjes bij.

Ferm living wandlampjes

De serie nachtlampjes van Ferm living is enorm leuk voor op de kamer van jouw kleintje. Je kunt kiezen uit verschillende vormen. Namelijk; een hertje, een roze wolk, een witte luchtballon, een beige vos en een lichtblauwe planeet. De wandlampjes zijn gemaakt van multiplex en kunnen gemakkelijk aan de wand worden bevestigd. Het lampje gaat aan met een schakelaar.

Vloerlampen voor naast het bed

Een eigen waakhond

In plaats van op het nachtkastje, waakt de stoere Eno Studio hond naast het bed. Deze hond kan gelukkig niet blaffen, maar geeft wel een flinke dosis licht en is gemaakt van MDF. 

Moby Flow Amsterdam

Deze Flow Amsterdam walvis is een perfect accessoire voor op de kinderkamer. Je kind kan met de walvis spelen, erop zitten en daarnaast doet ie dienst als nachtlamp. De Moby large is 65 bij 41 cm. 

Bron uitgelichte foto: Ferm living

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van de kinderkamer? 6 tips van een styliste. Heb jij al een trendy regenboogje voor op de kinderkamer? Je maakt er heel eenvoudig zelf een. Of maak een tof wandkleed voor op de kinderkamer. Blogger Wimke laat zien hoe je dat doet.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×