SHOPPING | In de stijl van Suzanne: winter wonder in wit - Wonen&Co
kerst, styling, kerstdecoratie, kerstinspiratie, kerst 2020, kerst ideeën

SHOPPING | In de stijl van Suzanne: winter wonder in wit

17 december 2020 1 min leestijd Geen reacties

Leuke woonaccessoires gezien in een van onze styling producties? In de rubriek Shoppen in de stijl van… zetten we mooie interieurs in de spotlights en zoeken we soortgelijke woonaccessoires uit. Deze week het kersthuis van Suzanne Keizer.

Lapland was hun inspiratie dit jaar. De reis ging niet door, maar de sneeuwsfeer kwam toch in het kersthuis van Suzanne Keizer.

Suzanne Keizer en haar moeder Pieteke Posthuma-Linthorst genieten inmiddels landelijke bekendheid. Woonprogramma’s en tijdschriften weten het duo in Snakkerburen, dat ieder jaar Suzanne’s huis volledig omtovert tot een kerstsprookje, nu stuk voor stuk te vinden. Wonen&Co is al jaren fan! Bekijk in onderstaand artikel het prachtige resultaat.

Thuis dezelfde sfeer creëren? Hieronder hebben we de leukste soortgelijke woonaccessoires verzameld.

Vorig jaar gingen Pieteke en Suzanne voor een Russisch kersthuis. Bekijk hier hoe ze het huis hebben ingericht met stoer rood en zwart en veel folklore. Neem ook een kijkje in het kersthuis van Wonen&Co stylist Evelyne. Zij koos voor romantisch, royaal, tikje mysterieus en veel terra-tinten.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×