SHOPPING | In stijl van... Petra en Martijn - Wonen&Co
shopping, in de stijl van, woonaccessoires, meubels, wonen&co

SHOPPING | In stijl van… Petra en Martijn

25 mei 2019 1 min leestijd Geen reacties

Heb jij een gaaf item gezien in een van onze binnenkijkers? In de rubriek Shoppen in de stijl van… zetten we mooie interieurs in de spotlights en zoeken we soortgelijke woonaccessoires uit. Deze week: het interieur van Petra en Martijn.

Wat doe je als je net klaar bent met de verbouwing van je huis? In het geval van Petra en Martijn: verkopen en weer opnieuw beginnen. Het nieuwe project? Een bungalowwoning. ,,We hopen voor ons 35e klaar te zijn.’’

De inrichting noemt Petra een mix van landelijk, Scandinavisch en industrieel. ,,Het is vooral ‘oude meuk.’ Zo noemt Martijn het hoor. Ik koop het meeste op Marktplaats, op rommelmarkten en in kringloopwinkels. ,,Ik ga elke week wel even naar die in Surhuisterveen en Dokkum. Ik kan daar gerust uren rond sneupen, héérlijk.”

Iets moois gezien in deze binnenkijker? Wij hebben de leukste items voor je verzameld.

Woood lockerkast

Loopwagen Police

Neonlamp cactus

Sierkussen panda

Vloerkleed Kwantum

Opbergzak Kwantum

Town&Country sprei

Wandhanger canvas

Hanglamp industrieel

Veel hout, warme bruinen, rozetinten en veel leuke details. Kijk binnen bij Edith, die met weinig budget en veel creativiteit haar droomhuis creëerde. Gek op dierenprints, fluweel, uitbundige patronen en tropische planten? Kijk dan binnen bij Fleur in Groningen en shop woonaccessoires in dezelfde stijl.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×