SHOPPING | In de stijl van... Fleur en Jeroen - Wonen&Co
shopping, in stijl van, woonaccessoires, wonen&co

SHOPPING | In de stijl van… Fleur en Jeroen

27 april 2019 1 min leestijd Geen reacties

Heb jij een gaaf item gezien in een van onze binnenkijkers? In de rubriek Shoppen in de stijl van… zetten we mooie interieurs in de spotlights en zoeken we soortgelijke woonaccessoires uit. Deze week: het interieur van Fleur en Jeroen.

Hoewel de woonkamer in een lichte serre zit, is ‘donker’ toch het woord dat het interieur van Fleur en Jeroen het beste beschrijft. Dark interior is de stijl waar zij van houdt. En ook hij voelt zich thuis in dit niet-alledaagse huis.

Met dark interior als inspiratiebron oogt haar stijl donker en luxe. Rijke materialen als fluweel, uitbundige patronen, dierenprintjes (,,nu ook een trend, maar ik had dat 25 jaar geleden al in huis’’), veel grote, tropische planten en overal prachtige eyecatchers.

Spreekt deze stijl je aan? Shop dan onderstaande items.

Bodilson hanglamp kralen

Sas Longo barkruk

Creotime pauwenveren

Fluwelen poef Woood

Louis Ghost stoel van Kartell

Strelitzia Nicolai (paradijsvogelplant)

Whkmp’s own rotan kruk

BePureHome Rodeo daybed

Essenza vloerkleed

Spiegel goud Beliani

Vitra Eames lounge chair

Meer zien van dit interieur? Bekijk hier alle foto’s en lees het verhaal van Fleur. Houd je van modern gemixt met vintage? Kijk dan binnen in de prachtige jarendertig-boerderij van Lia en Alex en shop items in dezelfde stijl. Fan van de Scandinavische woonstijl? Neem dan een kijkje in het trendy gezinshuis van Hester, waar hout, bamboe en groen domineren.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×