SHOPPING | In de stijl van Pieter en Cheryl - Wonen&Co
design interieur, interieur inspiratie, moderne inrichting, design inrichting, woonaccessoires

SHOPPING | In de stijl van Pieter en Cheryl

3 juli 2021 2 min leestijd Geen reacties

Leuke woonaccessoires gezien in een van onze binnenkijkers? In de rubriek Shoppen in de stijl van… zetten we mooie interieurs in de spotlights en zoeken we soortgelijke woonaccessoires uit. Deze week het interieur van Pieter en Cheryl.

Als het aan hen lag, hadden Pieter en Cheryl het herenhuis ongezien gekocht. Vanuit Singapore, waar ze toen woonden, zagen ze online de mogelijkheden al. ,,Dit was hét pand wat we zochten. De kamers waren we al aan het inrichten.’’

Het stel was overtuigd en wilde het pand ongezien kopen, maar de makelaar stemde daar niet mee in, vertelt Cheryl: ,,We moésten komen kijken. Twee dagen later vlogen we van Singapore naar Nederland. Zodra we binnen waren, wisten we het. We wisten natuurlijk wel dat er nog veel aan moest gebeuren, maar het voelde meteen als thuiskomen.’’

Sinds 2020 wonen ze in het oude herenhuis uit 1880. Het interieur kenmerkt zich door een prachtige mix van kunst, onder meer Cheryls werk, antiek, vintage en design.

Iets moois gezien in deze binnenkijker? Hieronder hebben we de leukste (soortgelijke) woonaccessoires verzameld.

Houd je van eclectisch, werelds en veel kleur? Neem dan een kijkje in de prachtig ingerichte woonboot van Myrle en Marc in Meppel. Ben je meer van een puur en natuurlijk interieur? Neem dan een kijkje in het prachtig verbouwde gezinshuis van interieurontwerper Baukje in Kollum, en shop woonaccessoires in dezelfde stijl.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×