SHOPPING | In de stijl van... Marije en Jeschurun - Wonen&Co
shopping, in de stijl van, landelijk, industrieel, wonen&co

SHOPPING | In de stijl van… Marije en Jeschurun

24 november 2018 1 min leestijd Geen reacties

Heb jij een gaaf item gezien in een van onze binnenkijkers? In de rubriek Shoppen in de stijl van… zetten we mooie interieurs in de spotlights en zoeken we woonaccessoires uit in dezelfde stijl. Deze week: het prachtige interieur van Marije en Jeschurun. 

Het was altijd al zijn droom, en zij liet hem uitkomen. Met weinig budget knapten Marije en Jeschurun een oud aardappelboerderijtje op. Het resultaat is een sfeervolle gezinswoning waar eenvoud de inrichting siert. ,,Dit huis spreekt al voor zich.’’

Marije omschrijft haar woonstijl als puur en eenvoudig. ,,Ik houd van pure materialen, niet te veel poespas.” Ook wonen in deze stijl? Shop dan onderstaande meubels en woonaccessoires. 

Hanglamp Merga

Kuipstoel New York

Hkliving vloerkleed

Rotan hangstoel

Schapenvacht 

Leren vlinderstoel

&k amsterdam vazen

Glazen stolp

Opbergbak zink

Urban nature culture bord

Kruk Leen Bakker

Theedoek 

 

Bekijk hier meer foto’s en lees het verhaal van Marije en Jeschurun. Houd je van romantisch-landelijk? Neem dan een kijkje in deze karakteristieke notariswoning en shop woonaccessoires in dezelfde stijlNeem ook een kijkje in het stalen huis van Karla en Willem in Dokkum, met een stoer en botanisch interieur en shop woonaccessoires in dezelfde stijl. 

Geen reacties

Laat een reactie achter

×