SHOPPING | In de stijl van Marieke en Mark - Wonen&Co
shopping, woonaccessoires, meubels, in de stijl van

SHOPPING | In de stijl van Marieke en Mark

22 juni 2019 1 min leestijd Geen reacties

Heb jij een gaaf item gezien in een van onze binnenkijkers? In de rubriek Shoppen in de stijl van… zetten we mooie interieurs in de spotlights en zoeken we soortgelijke woonaccessoires uit. Deze week het interieur van Marieke en Mark. 

Of ze niet weer bij haar ouders wilde wonen? Dat wilde Marieke wel. Samen met Mark en hun dochter Vajèn bewoont ze de voormalige deel van de monumentale woonboerderij, die onder architectuur is verbouwd.

De ruimte, het licht, de perfecte balans tussen materialen, de met eikenhout beklede wanden, de gebinten. En dan die hoogte… Wie rondloopt in het huis van Mark en Marieke komt ogen tekort.
Het interieur is een mix van Mark en Marieke’s woonstijlen. Mark houdt van modern en design, Marieke van stoer en industrieel.

Iets moois gezien in deze binnenkijker? Wij hebben de mooiste items verzameld.

Bepurehome vloerlamp

Safretti haard

HKliving sierkussen

Kwantum tijdschriftenrek

Bankje Jysk

Light&Living lantaarn

Opbergmand Kwantum

Plantenbak metaal

Hsm collection fauteuil

Decoratieve ladder

Karlsson flipklok

Houd je van modern chic? Bekijk dan het trendy jarendertighuis van Wieke en Erik, dat decennialang dienst deed als fysiopraktijk. Gek op roze en bloemen? Neem dan een kijkje in het romantische nieuwbouwhuis van Karin en shop woonaccessoires in dezelfde stijl.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×