SHOPPING | In de stijl van... een vintage, industrieel interieur
wooninspiratie, woonaccessoires, shopping, styling, trend, binnenkijken, bijzondere woning, winschoten, industrieel, vintage

SHOPPING | In de stijl van… Gert en José

25 januari 2018 1 min leestijd Geen reacties

Heb jij een gaaf item gezien in een van onze binnenkijkers? In de rubriek Shoppen in de stijl van…  zetten we mooie interieurs weer in de spotlights en zoeken we woonitems uit in dezelfde stijl. Deze week: het interieur van Gert en José.  

Zij wonen in een oude bank in het centrum van Winschoten. Dat is amper nog te zien, want het stel heeft er een warme woon- en werkplek in vintage-industriële stijl van gemaakt. Alleen de dikke kluisdeur in de kelder herinnert nog aan vroeger. De zwarte houten vloer in huis is de blikvanger. Een nogal rigoureuze keus van José die in haar vorige huis juist alle vloeren en muren wit had, maar aangezien Gert meer van donker houdt, besloten ze het helemaal anders te doen. Spreekt de stijl van Gert en José je aan? Shop dan meubels en accessoires in hun vintage-industriële stijl.  

Hanglamp mat zwart

Dreamcatcher 

Vloerkleed naturel

Stoel Hay

House doctor kussenhoes

Acapulco stoel 

Hanglamp brons

Wandplank hout

wooninspiratie, woonaccessoires, binnenkijken, vintage, industrieel, bijzondere woning, winschoten, styling

Vintage poster

Kamerplant Anthurium

PRODUCTIE AUKJE RIJPMA
Aukje is styliste en heeft haar eigen styling- en interieurbedrijf STEDSK. 

 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de rest van het huis van Gert en José. Shop verder in de stijl van een robuust, landelijk interieur, of ga voor een romantische, brocante inrichting,  zoals de inrichting van Anneke en Wessel. 

Geen reacties

Laat een reactie achter

×