SHOPPING | In de stijl van... Geertje en Richard - Wonen&Co
shopping, wonen&co

SHOPPING | In de stijl van… Geertje en Richard

8 maart 2018 1 min leestijd Geen reacties

Heb jij een gaaf item gezien in een van onze binnenkijkers? In de rubriek Shoppen in de stijl van…  zetten we mooie interieurs weer in de spotlights en zoeken we woonitems uit in dezelfde stijl. Deze week: het interieur van Geertje en Richard. 

Zij wonen in een prachtig vrijstaand huis in Poppenwier en hebben dat helemaal verbouwd. Alles wat op hun wensenlijstje stond is werkelijkheid geworden in hun karakteristieke woning, ook qua interieur. Geertje houdt namelijk van Scandinavisch, licht en strak. Richard is meer van de robuuste en industriële woonstijl.

Het resultaat is een mooie mix geworden met een lichte basis en hier en daar een donkere tint. ,,Ik laat het inrichten aan Geertje over. Ze heeft een goede smaak en is erg creatief. Ze weet precies hoe ze het wil hebben. Ik heb dat inzicht niet zo.’’ Enthousiast geworden over deze woonstijl? Shop dan de volgende items.

Grijze 4-zits bank

Dutchbone vloerkleed

Knot kussen

Sidetable jeansblauw

Rotan eetkamerstoel

Beige poef

Kamerplant 

Sloophout behang

Letterslinger zwart

Kid’s Concept tipi tent

Opbergmand

PRODUCTIE AUKJE RIJPMA
Aukje is styliste en heeft haar eigen styling- en interieurbedrijf STEDSK.

 

Bekijk hier alle interieurfoto’s van Richard en Geertje. Of shop in de stijl van Jellina, die urban jungle en industrieel combineert, of shop stoere, landelijke items zoals Ria en André. 

 

Geen reacties

Laat een reactie achter

×