shopping, wonen&co, wooninspiratie

SHOPPING | In de stijl van… Esther en Martijn

Heb jij een gaaf item gezien in een van onze binnenkijkers? In de rubriek Shoppen in de stijl van…  zetten we mooie interieurs weer in de spotlights en zoeken we woonitems uit in dezelfde stijl. Deze week: het interieur van Esther en Martijn. 

Met het grachtenpand in Sneek hebben Martijn en Esther en hun kinderen de ideale combinatie gevonden van ruimte voor het gezin en wonen midden in de stad. En al oogt het van buitenaf en ook van binnen als een oud grachtenpand uit pakweg de achttiende eeuw; schijn bedriegt. ,,Het oude huis dat hier stond is destijds platgegooid. En in dezelfde stijl is het in 2005 herbouwd.” Esther is de drijvende kracht achter het interieur, ze richtte het dan ook met gevoel voor stijl in. Ze houdt van design, maar is niet bang om te combineren met trendy accessoires.  

Spreekt de stijl van Esther en Martijn je aan? Shop dan de volgende items voor een trendy interieur.

Muurdecoratie flamingo

Vloerkleed jute

Fauteuil cognac

Vloerkleed Fatboy

Vloerlamp goud

Kussenhoes Madam Stoltz

Bijzettafel Hay

Bedbank zijdegrijs

Speelkleed Bloomingville

Kussensloop dots

Kledingkast Woood

Sprei Oilily

Wandplank DesignLetters

PRODUCTIE AUKJE RIJPMA
Aukje is styliste en heeft haar eigen styling- en interieurbedrijf STEDSK.

Meer zien van dit interieur? Hier vind je de binnenkijk reportage van Martijn en Esther. Houd je van roze en design? Shop dan in de stijl van Wimke en haal ook roze gordijnen in huis! Of shop in de stijl van Anouschka, die Scandinavisch, bohemian en landelijk combineert