SHOPPING | In de stijl van... Diny Terpstra - Wonen&Co
wooninspiratie, woonaccessoires, meubels, shopping, trend, Scandinavisch, wit wonen, styling

SHOPPING | In de stijl van… Diny Terpstra

28 december 2017 1 min leestijd Geen reacties

Heb jij een gaaf item gezien in een van onze binnenkijkers? In de rubriek Shoppen in de stijl van…  zetten we mooie interieurs weer in de spotlights en zoeken we woonitems uit in dezelfde stijl. Deze week: het interieur van Diny en haar gezin.  

Herken je het gezellige kersthuis van Diny Terpstra nog? Zij woont met haar partner Hans en kinderen Lotte en Koen aan de rand van Franeker in een vrijstaande jarenzeventigwoning, met een schitterend uitzicht op de landerijen. Diny weet precies hoe je met een voorliefde voor wit toch een warm gezinshuis kan creëren. ,,Ik hou van lichte kleuren en natuurlijke materialen die warmte en rust uitstralen.’’  Wil je ook zo wonen als Diny en haar gezin? Shop dan de onderstaande producten voor een gezellig lichte woning.

Grafisch vloerkleed berber

Hoekbank grijs

Bijzettafel wit

Grafische lamp

Badmat rond

Ladder

Hammamdoek

Krukje rotan

Trolley metaal hout

 

Mand van zeegras

 

PRODUCTIE AUKJE RIJPMA
Aukje is styliste en heeft haar eigen styling- en interieurbedrijf STEDSK. 

 

Meer zien van dit mooie huis? Lees dan ook de reportage van Diny waarin zij enthousiast vertelt over haar stylish interieur. Shop ook in de stijl van Ria Manning die retro, vintage en groen combineert.  Ga je liever voor romantisch en nostalgisch? Shop dan dezelfde woonitems als Anneke en Wessel. 

Geen reacties

Laat een reactie achter

×