SHOPPING | In de stijl van Carin en Gjalt - Wonen&Co
modern interieur, design interieur, interieur inspiratie, moderne inrichting, design inrichting, woonaccessoires

SHOPPING | In de stijl van Carin en Gjalt

19 juni 2021 1 min leestijd Geen reacties

Leuke woonaccessoires gezien in een van onze binnenkijkers? In de rubriek Shoppen in de stijl van… zetten we mooie interieurs in de spotlights en zoeken we soortgelijke woonaccessoires uit. Deze week het interieur van Carin en Gjalt.

Zij wonen in een waterrijke wijk in Leeuwarden. Hun huis is opvallend, want de woning doet een beetje denken aan een schuur, is opgetrokken uit zwart hout en naturelkleurige balken en is voorzien van zinken dakgoten en strakke zwarte dakpannen. ,,We konden bijna al onze woonwensen in dit huis kwijt.”

Het interieur is modern, met mooie designitems. Zoals de Kartell-lamp op het dressoir, de Alessi-spullen in de keuken, de Flos-lamp boven de eettafel, de ‘orgelpijp’-lamp van Kundalini achter de bank en de zwarte kandelaar van Moooi op het kookeiland.

Iets moois gezien in deze binnenkijker? Hieronder hebben we de leukste soortgelijke woonaccessoires verzameld.

Houd je van eclectisch, werelds en veel kleur? Neem dan een kijkje in de prachtig ingerichte woonboot van Myrle en Marc in Meppel. Ben je meer van een puur en natuurlijk interieur? Neem dan een kijkje in het prachtig verbouwde gezinshuis van interieurontwerper Baukje in Kollum, en shop woonaccessoires in dezelfde stijl.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×