shopping, wonen&co, wooninspiratie

SHOPPING | In de stijl van Arnold en Jorn

Heb jij een gaaf item gezien in een van onze binnenkijkers? In de rubriek Shoppen in de stijl van…  zetten we mooie interieurs weer in de spotlights en zoeken we woonitems uit in dezelfde stijl. Deze week: het interieur van Jorn en Arnold. 

Het stel woont in een karakteristieke jarendertigwoning in Hoogezand en hebben gevoel voor interieur. Op een vrije zondagmiddag staan ze liever samen met een verfkwast in de hand, dan dat ze op bank gaan zitten. Hun stijl? ,,Het is van alles wat: industrieel, vintage, botanisch maar ook Scandinavisch. Arnold-en-Jorn-stijl.” Twee mannen in één huis met zoveel gevoel voor interieur, komt daar nooit ruzie van? ,,We hebben een codewoord: ‘waanzinnig’. Als de een dat niet roept wanneer de ander iets moois ziet voor in huis, dan komt het er niet in.’’  Vind je de Arnold-en-Jorn-stijl ook zo ‘waanzinnig’? Shop dan de volgende items.

Ronde eettafel

Industriële eetkamerstoel

Hanglamp glas

binnenkijken, wooninspiratie, wonen&co

Bank cognac

Rond  vloerkleed

Lederen kussen

Sierkussen katoen

Robuuste salontafel

 

Metalen mand 

Kamerplant Tillandsia

binnenkijken, wooninspiratie, wonen&co

Houten bankje

Hanglamp rotan

Kandelaar

PRODUCTIE AUKJE RIJPMA
Aukje is styliste en heeft haar eigen styling- en interieurbedrijf STEDSK.

 

Bekijk hier nog meer inspirerende interieurfoto’s van Jorn en Arnold. Shop in de stijl van het stoere, industriële gezinshuis van blogger Jellina, of bekijk en shop dezelfde stoere, Scandinavische items als Geertje.