binnenkijken, wooninspiratie, wonen&co

SHOPPING | In de stijl van… Anouschka en Harm Jan

Heb jij een gaaf item gezien in een van onze binnenkijkers? In de rubriek Shoppen in de stijl van…  zetten we mooie interieurs weer in de spotlights en zoeken we woonitems uit in dezelfde stijl. Deze week: het interieur van Anouschka en Harm-Jan.

Zij wonen in Emmer-Compascuum en hebben een mix van bohemien, Scandinavisch en landelijk. Anouschka: ,,Ik houd van rust en ruimte. Harm-Jan gelukkig ook. Hij houdt ook wel van natuurlijke materialen en dat komt in onze woning zeker terug. Hij heeft er ook echt oog voor’’, vindt Anouschka. Desondanks was de inrichting echt haar project. ,,Hij werd weleens gek van al mijn veranderingen. Ik was heel onrustig en veel bezig met dingen aanpassen. Nu ben ik wel een beetje klaar. Ik wilde vooral een combinatie van rust en gezelligheid. En dat hebben we nu.’’ Spreekt de woonstijl van Anouschka je aan? Shop dan de volgende items.  

binnenkijken, wooninspiratie, wonen&co

Spijlenstoel rubberhout (set van 2)

Spiegel bamboe

LaForma stoelen (set van 4)

Wandkleed crème 

binnenkijken, wooninspiratie, wonen&co

Modern Earth winkelkast

Theedoeken 

Letterbak

Voorraadpot

Ronde broodplank

binnenkijken, wooninspiratie, wonen&co

HKliving hangstoel

Jute vloerkleed

Sierkussen kelim classic

PRODUCTIE AUKJE RIJPMA
Aukje is styliste en heeft haar eigen styling- en interieurbedrijf STEDSK.

Bekijk meer inspirerende foto’s van Anouschka’s interieur, of shop in de stijl van Jorn en Arnold, die industrieel, vintage, botanisch en Scandinavisch mixen, of ga voor een meer vintage-retro look en shop dezelfde items als Simon en Simone.