SHOPPING | In de stijl van... Anneke en Wessel - Wonen&Co
wooninspiratie, woonaccessoires, meubels, shopping, binnenkijken, brocante, landelijk, trend, styling

SHOPPING | In de stijl van… Anneke en Wessel

14 december 2017 1 min leestijd Geen reacties

Heb jij een gaaf item gezien in een van onze binnenkijkers? In de rubriek Shoppen in de stijl van…  zetten we mooie interieurs weer in de spotlights en zoeken we woonitems uit in dezelfde stijl. Deze week: het interieur van Anneke en Wessel de Boer. 

Weet je nog dat Anneke en Wessel de sfeer van het ‘t Fiskershúske wilden creëren, het museum in Paesens Moddergat? Dat is hen goed gelukt. De jarendertigwoning in Kollumerzwaag is knus ingericht met natuurlijke materialen en kleuren en brocante meubels. ,,We houden van dat oude, karakteristieke stijltje. Een museumsfeer. Het moet natuurlijk niet lijken alsof je hier een museum instapt. Het is meer dat we oude dingen graag in een nieuw jasje steken.’’ Wil je ook graag wonen in deze sfeer? Shop dan de onderstaande meubels en accessoires. 

Stoel Clayre & Eef

Eettafel Timzowood

Hanglamp IB Laursen

Bank Riviera Maison

Kruk Urban Nature

Schapenvacht grijs

Kast Timzowood

Bijzettafel rotan

Wandlamp Eglo

Vloerkleed oriental 

Meer zien van dit mooie interieur? Lees dan de binnenkijkreportage van Anneke en Wessel over hun knus ingerichte huisje met een brocante, landelijke woonstijl. Houd je van meer van pastelkleuren? Shop dan in de stijl van Marco en Flory, die zacht oranje, roze en groen combineren. Of shop in de stijl van Ria Manning die een mooie mix heeft van vintage, design en groen. 

Geen reacties

Laat een reactie achter

×