SHOPPING | In de stijl van... een landelijk, robuust interieur
wooninspiratie, woonaccessoires, shopping, styling, meubels, landelijk, sneek

SHOPPING | In de stijl van… Mets van Dijk

11 januari 2018 1 min leestijd Geen reacties

Heb jij een gaaf item gezien in een van onze binnenkijkers? In de rubriek Shoppen in de stijl van…  zetten we mooie interieurs weer in de spotlights en zoeken we woonitems uit in dezelfde stijl. Deze week: het interieur van Mets en haar gezin.  

Ambulancechauffeur Mets van Dijk maakt het overal gezellig, zowel op haar werk bij de ambulanceposten als thuis in Sneek. Alles in huis is in dezelfde stijl ingericht; ieder detail klopt. Consequent, zo valt de stijl van Mets en haar gezin het best te omschrijven. De landelijke uitstraling, hier en daar gelardeerd met een Boeddhabeeld en een barokke spiegel, vind je in het hele huis terug. Past deze stijl van Mets ook goed bij jou? Shop dan de onderstaande meubels en accessoires voor een landelijke uitstraling.

Salontafel hout-metaal

Vloerkleed olijfgroen

Wandklok Fifth Avenue

Wanddecoratie hertenkop

 

Kussenhoes katoen

Hanglamp zilver

Rotan bijzettafel/opberger

Vliesbehang bricks

Vitrinekast Bepurehome

Lantaarn lichtgroen

PRODUCTIE AUKJE RIJPMA
Aukje is styliste en heeft haar eigen styling- en interieurbedrijf STEDSK. 

 

Meer zien van dit huis? Lees dan ook de binnenkijk reportage van Mets en haar gezin. Houd je meer van een Scandinavisch interieur? Shop dan in de stijl van Diny. Of ga voor dezelfde stijl als Ria Manning die vintage, design en groen combineert. 

Geen reacties

Laat een reactie achter

×