SHOPPING | Parasol kopen? 12x stijlvolle parasols voor tuin of balkon
parasol, parasol kopen, parasol balkon, grote parasol kopen

SHOPPING| Even uit de zon: 12x stijlvolle parasols voor je tuin of balkon

2 juni 2020 1 min leestijd Geen reacties

Wil je lekker van het buitenleven genieten, maar niet continu in de brandende zon hoeven zitten? Dan is een parasol een welkome toevoeging aan je tuin, balkon of dakterras. Wij hebben een aantal parasols op een rij gezet die gezien mogen worden. Van tijdloze effen parasols en designparasols met een bijzondere bladerstructuur tot aan parasols met strepen, stippen of een vrolijk printje.

Als de zon volop schijnt, brengen we onze tijd het liefst zoveel mogelijk buiten door. Feit is wel dat de zomers steeds heter worden in Nederland. En het is A: niet prettig om de hele dag in de zon te zitten en B: niet gezond voor je (lees: verbranden, zonnesteek). En er staan ons waarschijnlijk weer een aantal hittegolven te wachten. Daarom is een parasol een musthave deze zomer. Je shopt de mooiste hieronder.

Wist je dat je ook op een natuurlijke manier kunt zorgen voor meer verkoeling? Met een paar aanpassingen is elke tuin flink te koelen. Zo kun je de temperatuur in je tuin wel 5 tot 10 graden laten zakken. Hoe? Dat lees je in onderstaand artikel.

Bron uitgelichte foto: fatboy

We hebben nog veel meer moois voor je tuin of balkon. In dit artikel shop je de leukste tuinverlichting: van sfeermakers als lampions en lichtsnoeren tot aan praktische tafellampen. En in dit artikel hebben we alle essentials verzameld om lekker buiten te kunnen tafelen.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×