SHOPPING | Een streepje voor: de leukste woonaccessoires met strepen of ribbels - Wonen&Co
shopping, corduroy, ribstof, strepen, woonaccessoires, meubels

SHOPPING | Een streepje voor: de leukste woonaccessoires met strepen of ribbels

20 februari 2020 1 min leestijd Geen reacties

Felgekleurde strepen, vazen met ribbels of meubels en kussens uitgevoerd in corduroy stof. Strepen en voelbare ribbels zijn dé trend van nu. Interieurontwerper Aukje van Stedsk heeft de mooiste meubels en woonaccessoires voor je uitgezocht.

Dat ribbels definitief terug zijn, zagen we ook op de beurzen in Keulen en Parijs. En rib gaat ook uitstekend samen met rond: een andere belangrijke interieurtrend. In onderstaand artikel lees je daar meer over.

Wist je dat de kleuren bruin en beige ook bezig zijn aan een comeback? Bij die kleuren denk je wellicht aan de massieve bruine interieurs van toen, maar maak je geen zorgen… die kant gaan we niet weer op. Hoe je dan wel bruin en beige combineert zonder dat het oubollig wordt? Aukje van Stedsk geeft in onderstaand artikel tips.

Bron uitgelichte foto: ferm living

PRODUCTIE AUKJE RIJPMA
Aukje is interieurontwerper en heeft haar eigen styling- en interieurbedrijf STEDSK.

Meer trends shoppen? Woonaccessoires met gezichten zijn momenteel helemaal in. Gemaakt uit een simpele lijn of bijvoorbeeld van keramiek. Maar ook Griekse invloeden gaan we dit jaar veel terug zien in het interieur, zoals zuilen, schelpen en ornamenten in de vorm van Griekse goden. Je shopt hier de leukste ‘Griekse’ woonaccessoires.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×